Jun 8, 2009

Så var det måndagkväll!

I går kväll vid 20:00 så gick vi till Brynäs skolan och röstade!
Ha ha så duktiga var vi :D hörde i morse på tv:n att Gävleborgs distrikt var dåligast på att rösta endast 36 % hade gjort det!!
Men på vägen hem så somande Casper, han måste ha varit jätte trött för ävnen fast jag bar upp honom för trapporna och klädde av honom så vaknade han inte!

Å sen sov han hela natten!!


Min lilla tröttis!

I dag så hade man inte gjort ngt speciellt! Jo föresten jag har stor städat köket å sovrummet!duktigt va?! hi hi Sedan på em gick vi en lite promenad. Kändes bra!! Casper blev sedan lite små grinig så då tog vi ett bad :D då blev han glad!!




Hoppas verkligen att jag kan lösa mitt pass på lördag iallafall några timmar! För det ser ut som att det kanske kan bli lite party!! Snacka om att jag fick panik tidigare idag, värsta problemet.... både jag å johan jobbar på fredag å min kära mor....så Casper hade ingen barnvakt! åååå vad dumt av mig att ta på mig denna fredag...måste ha brunnit i mitt hjärnkontor! Men men.... Så då höll jag mina tummar å ringde till Carro. Hon ställer upp :D Tusen tack...... Undrar egentligen hur mångfa som läser denna blogg...inga komentarer!! :(


PUSS & KRAM

2 comments:

Stina said...

Jag läser =)

Anonymous said...

Jag läser den oxå :D
zannski.blogg.se